SAAM is

 
Privacystatement

 

Cookiebeleid

 
Basisschool het Molenveld is onderdeel van SAAM*. SAAM* wordt gevormd door 28 scholen, ruim 6.600 kinderen en zo’n 650 collega’s. In onze Strategische uitgangspunten is het kind onze leidraad én is ieder kind onze opdracht. Onderwijs maak je samen met kinderen, ouders en collega’s. We doen actief mee in de maatschappij en zijn oprecht nieuwsgierig naar anderen. Elke school heeft zijn eigen verbinding met de wijk of het dorp. Iedereen is verantwoordelijk voor de hele school. Zo willen wij leren en werken. 

 

We staan voor kind, onderwijs én kwaliteit. Bij ons mag je zijn wie je bent. We zijn wat we zeggen en zien elkaar. We maken geen onderscheid tussen kinderen, ouders, collega’s, directeuren en collega van bestuur. De mens staat centraal en niet de functie.

 

We maken ruimte voor ontdekken, maken, leren, onderzoek en vakmanschap. We zijn nieuwsgierig en blijven ons ontwikkelen, individueel én collectief. We durven te twijfelen en maken keuzes.

 

We stralen en schitteren en zijn trots op onszelf. We hebben het lef veranderingen aan te gaan, grenzen te verleggen en grenzen te stellen. We zien uit naar de toekomst en hebben plezier in ons werk.

 

Ons onderwijs deugt. Wij zijn SAAM*

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren